Over Jolien

Welkom op De webshop! 

Hier mijn interview voor U.

 

Naam: Jolien Carlier

Geboren op: 30/12/1992 te Brugge

Woonplaats en vestiging:

Sint-michielsestraat 31 

8020 Oostkamp

Ondernemingsnummer : BE0687650519

Kleine onderneming vrijgesteld van btw.

Tel: 0470427479

Welkom!

Ik ben Jolien en vertel je graag iets meer over mezelf.

In mijn kindertijd was ik geboeid door het buitenleven, altijd op zoek naar avontuur en een beetje magie. Geïnspireerd door de planten, insecten, de kleuren en vormen,… De interesse voor de geneeskracht van de natuur groeide met de jaren. Als puber leefde ik niet zo gezond en kampte met verschillende kwaaltjes. Daaruit groeide de zoektocht naar een andere manier van leven.

Ik voltooide dan ook de driejarige opleiding tot Herborist – kruidenverwerker.

De kers op de taart! Wat begon als een hobby, groeide uit tot een echte passie.

Dit is niet enkel mijn beroep maar trekt zich ook door in het dagelijkse leven. Zo vertoef ik graag in mijn moestuin, verzorg gezonde maaltijden, wildplukken, zalven maken, likeur maken,…

Naast deze webshop heb ik verschillende jobs, zo werk ik op een bio-boerderij waar ook het contact met de natuur centraal staat. 

Mijn logo weerspiegelt ook nog een ander deeltje van mijn zelfstandige activiteit

namelijk ‘Jolie Couleur’. Ik ben enthousiast grimeur en maak gekke kapsels op events met mijn kleurrijke caravan. Het vervult me met grote vreugde kinderen te kunnen verrassen met een kleurrijke figuur op hun gezicht en natuurlijk ook een even gek kapsel!

In mijn vrije tijd houd ik van yoga, meditatie, dansen en creatief bezig zijn. En natuurlijk ook van reizen en ontdekken! Met een free spirit stel ik me graag open voor verschillende interesses en culturen.

Het ontdekken van nieuwe planten, kruiden, combinaties, enz. is een proces en groeit elke dag. Ondertussen verdiep ik mij ook verder in de kracht van aromatherapie.

Elke dag leren we iets bij, mijn kennis en ervaringen wil ik graag via deze weg delen. Om mensen te inspireren en de geneeskracht van de natuur terug tot bij ons te brengen. 

Ik koop mijn producten bij erkende leveranciers die al jaar en dag actief zijn in deze sector en kunnen op onze beide oren slapen wat betreft de degelijkheid van deze producten alsook de versheid.

Troeven van Joliedekruiderie:

  • Persoonlijke aanpak (producten op maat)
  • Snelle service en een overzichtelijke webshop
  • 100% natuurlijke producten
  • Zo ecologisch mogelijk verpakt 
  • Goede prijs/kwaliteit
  • Eerlijke verkoop

Bij vragen, stuur mij gerust een bericht.

~Nature is my therapist~

Kruidige groet,
Jolien

Sint-michielsestraat 31 

8020 oostkamp